Гр. София, Бул. „ Арсеналски“ 5, ет.3

Тел. 02/981 27 28, 0879 886 260

Салонът предлага услугите – фризьорство, маникюр, педикюр, грим, поставяне на мигли косъм по косъм, консултации и продажба на продукти за домашна употреба, изнесени услуги на снимачни терени, коси за телевизионни формати, телевизии, реклами, печатни издания, ревюта, конкурси за красота, модни блогове, PR активности,обучения  и др.

Салонът работи с  продукти на най- висококачествените марки за коса, грим и нокти:

Loreal Professionnel, Kerastase, Goldwell, Label.M, Lakme,  CND Vinylux, Shellac, MAC, Kryolan, Sephora

Салонът е разположен на площ от 240 кв.м

Помещението е проектирано така, че да може в него да се организират: ревюта, концерти, презентации, спектакли, обучения, изложби и всякакви ивенти.  Възможност за промяна на интериора и брандиране на помещението спрямо характера на събитието.

Дизайнът е изцяло ориентиран към ърбън стилистиката. Това е първият салон в България оборудван като фотостудио. Специално създадени за ARLET STARS са дванадесетте работни станции под форма на стативи и графитите изрисувани на стените на помещението.

В салона е обособена зона за релакс , където са разположени четири масажни измивни колони.

Разполагаме със зони за маникюр, педикюр и грим, търговска зона за продукти за домашна употреба, изложбена част за бижута, дрехи, свещи и аксесоари, панорамна зона за изчакване, тераса за пушачи.

Салонът се намира в топ център, на много комуникативно и лесно за достъп място. Може да използвате паркинга на CITY CENTER SOFIA или да достигнете чрез Метрото- метростанция „ Европейски Съюз“

Добре дошли!

Винаги ще ви посрещнем с приятелство и професионализъм.

ARLET STARS София

София, бул. Арсеналски №5, ет. 3 – салон

T: 0879 886 260
T: 02/981 2728
E: office@arletstars.com

► ВИЖ НА ПО-ГОЛЯМА КАРТА